Office-pro d.o.o. je poduzeće s dugogodišnjim iskustvom rada na knjigovodstvenim, računovodstvenim i administrativnim poslovima.

Kroz naše ruke prošli su mnogi zadovoljni klijenti, koji su svojim preporukama osigurali da se se naše poslovanje i dalje širi.

Vođenjem knjigovodstvenih i računodstvenih knjiga stekli smo iskustvo u poslovanju u raznim djelatnostima, koji posluju sa tuzemnim i inozemnim poslovnim klijentima.

Bez obzira na naše sjedište u Zagrebu , zahvaljujući današnjoj tehnologiji naše usluge smo u mogućnosti pružati i društvima u udaljenim gradovima.

Nudimo usluge i on line poslovanja, za sve one koje nemaju vremena za dugotrajne sastanke te nepotrebnu dostavu dokumentacije.

Stalnim praćenjem zakonskih izmjena koju su nam svakodnevno nametnute osiguravamo svojim klijentima dostupnost ažurnih, provjerenih i pouzdanih informacija potrebnih za donošenje poslovnih odluka.

Pružamo usluge knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja svim poslovnim subjektima sa manjim opsegom poslovanja kojima se ne isplati zaposliti knjigovođu u stalni radni odnos.

Nešto po čemu smo posebni, je činjenica da svaka naša stranka ima prilagođen pristup.

Svakom se pristupa individualno, i prilagođava usluga kako bi se olakšalo samo poslovanje.